El passat mes de maig va obrir les portes un nou local a Barcelona, el Bar But, a tocar del Jardinets de Gràcia (la continuació del Passeig de Gràcia i entrada del barri de Gràcia).


El Bar But neix per ser un local del barri i pel barri, on l’aposta pel producte fresc i de qualitat és l’eix principal. La carta gira entorn dels productes de temporada i de mercat, i la producció dels plats és feta al moment per la nostra cuina.

El local és obert tot el dia, es pot venir a esmorzar, dinar, berenar o sopar, per treballar-hi o per desconnectar amb els amics; dissenyat buscant la confortabilitat i com a espai acollidor, i els clients així ens ho transmeten.


La cuina està capitanejada pel Jordi Rodón, un jove cheff que s’ha format a una de les millors escoles de cuina del país, i ha forjat la seva carrera entre els fogons de Barcelona i Korea. Entre els restaurants que ha cuinat trobem: “La Fonda d’en Carles Gaig”, “Jean-Louis Neichel”, “Can Fabes” de Santi Santamaria o “La Cuina d’en Garriga”. La oferta culinària que es presenta es basa en un sortit de tapes i petits elaborats, servits amb la màxima cura cap a la matèria prima, i on aquesta sigui la protagonista.


L’espai ha estat creat i dissenyat pels seus propietaris conjuntament amb la col·laboració de la interiorista Neus Casanova (Estudi De-Goma www.de-goma.com) buscant els colors neutres i la fusta com a protagonistes; també hi trobem altres elements com la pedra o el coure presents al local. La construcció, així com els element decoratius,  també han estat fets per ells mateixos.Des de l’inici hi ha la voluntat d’oferir un producte diferenciat, per això s’ha anat seleccionant proveïdors que oferissin un valor afegit al producte, no només per la qualitat sinó per un valor social; en el cas del proveïdor de tes (Josenea) es tracta d’una Associació Laboral sense ànim de lucre, els quals ofereixen una oportunitat a aquelles persones que tenen problemes per accedir al mercat laboral, al mateix temps que ofereixen un producte ecològic als seus clients.


A les parets del local hi pots trobar un espai destinat a la exposició fotogràfica destinada a joves fotògrafs. En aquest moments hi ha una sèrie fotogràfica relacionada amb el mon del “Bar”, el menjar, els restaurants.... Totes les fotografies són de diferents fotògrafs emergents.


Pots seguir la constant evolució del local mitjançant les seves reds socials (Facebook, Instagram o Pinterest), i pots veure les opinions dels seus clients a TripAdvisor.Bar But
MenuMenu.html
FriendsFriends.html
ReservesReserves.html
ContactContact.html
PhotosPhotos.htmlshapeimage_9_link_0