Bar ButBar_But.html
MenuMenu.html
Friends
ReservesReserves.html
ContactContact.html
PhotosPhotos.htmlBar_But.htmlshapeimage_8_link_0

Friends/amics, son tots aquells amb qui estem a gust treballant, i també, amb qui tenim una empatia molt propera amb els seus objectius.

A la hora de seleccionar els nostres proveïdors, no només tenim en compte la qualitat del producte, també busquem un valor afegit al producte, com és la inserció laboral; no tots els productes que oferim ens ho permeten, però estem constantment buscant al mercat aquestes sinèrgies.IOGURTS DELICIES DEL BERGUEDÀ - www.deliciesdelbergueda.cat

Els productes:

Proveïdor dels nostres iogurts, el qual els elabora mitjançant els mètodes tradicionals marcats per l’artesà de la granja, aconseguint mantenir el sabor de la llet i les textures pròpies del iogurt, generant el sabor tradicional dels iogurts fet al Berguedà.

La missió:

A més a més de garantir una grandíssima qualitat de producte, Delícies del Berguedà forma part de Portal berguedà, empresa promoguda per la entitat Fundació Portal, dedicada a la inserció laboral de joves amb patologia dual i dona suport a les seves famílies.

Elaborat seguint el mètode tradicional i sota la direcció d'un artesà en una granja-obrador amb el sabor del Berguedà, aconseguint mantenir el gust de la llet de sempre i les textures del iogurt fet a casa.
TE JOSENEA - www.josenea.com

Els productes:

Josenea cultiva i elabora tes i infusions 100% ecològiques; cuiden amb rigor els processos de recol·lecció, assecat, emmagatzemat i empaquetat de les plantes i infusions. Les tècniques que utilitzen els treballadors son totalment artesanals i no s’utilitzen ni pesticides ni adobs químics. D’aquesta manera es pot garantir els principis actius de cada un dels tes i infusions.

La missió:

Josenea és una associació laboral sense ànim de lucre, els quals produeixen de manera ecològica les seves plantes; la finca Bordablanca, ubicada a peus del riu Irati, a peus del Pirineu navarrès. La Associació Laboral Josenea es va crear el 2002 amb la finalitat de treballar per i amb les persones, les quals, per diferents motius, troben dificultats a la hora d’accedir al mercat laboral.


GALERIA UNTITLED BCN - www.untitledbcn.com

Galeria d’art en constant moviment, amb espai de Coworking. Ubicada al barri de Gràcia.

Tenen una branca dedicada a fer visites guiades per la ciutat (de diferents àmbits culturals).SANDRA LLUSÀ - www.sandrallusa.com

Sandrà és una artista de les joies; una joiera que no treballa amb les típiques peces d’or i brillants, ella es decanta per una fabricació conceptual i natural de cada una de les seves peces.

Us recomano que feu una passejada per la seva web per observar el seu treball.NEUS CASANOVA - www.de-goma.com

Estudi de interiorisme de Neus Casanova, la qual a part de ser una bona amiga, ha col·laborat amb el projecte BAR BUT. Visiteu el seu portfoli per descobrir totes les coses maques que ha fet.AYELEN PERESSINI - www.ayelenperessini.com

La Ayelen és una artista dins del món de la escultura, la qual pot tocar tant pedra, com fusta o metall.

Es tracta d’una artista atrevida i amb una delicadesa que es palpa en cada una de les seves obres.


NINA ANTON - www.ninanton.com

La Nina és la nostra fotógrafa oficial, és part del Bar But i és qui gestiona el fons de fotografies exposades al local.

És una d’aquelles poques fotografes que s’està especialitzant amb la utilització de la llum natural (sempre i quan l’espai ho permeti), per treballar-hi.ALBERT FONT - www.albertfont.com

L’Albert és un d’aquells mags de la foto culinaria, arquitectónica, viatjera i d’alguns altres registres més.LTW TATTOO - www.ltwtattoo.com

Estudi de tatuatge i piercing ubicat al centre de Barcelona. Si els tenim entre els nostres amics, serà per algun bon motiu.


PODAME - http://podamebcn.cat

Ubicats al mateix carrer Bonavista, uns metre més endavant del BAR BUT; si necessites un tallat de cabell, aquest és el teu lloc.